Vinter trening

Trondheim golfklubb har som mål å gi tilbud til alle som spiller golf uansett om du har sportslige ambisjoner eller ønsker å bruke golfen som en hobby og en sosial møteplass.. Vi har fokus på mestring, inkludering, trivsel, respekt og  utvikling.

Vi starter opp med årets vintertreninger

Medlemstrening
Vi starter opp med medlemstreninger i januar. Disse treningen er åpen for alle  uansett alder, kjønn og ferdigheter. Ved fulltegnelse så vil TGK medlemmer få prioritet. Det er 64 plasser tilgjengelig.

Instruktør er  Tom Vollan.

For mer info,se link Medlems trening

Juniortrening
Treningene for junior starter allerede med første trening 18 desember. Treningene er åpne for alle medlemmer mellom 13-19 år.

Trener er Tom Vollan

For mer info,se link Junior trening

Barn & Golf
Barn & Golf stater opp med sine treninger i januar. Det vil også i år være 2 grupper, 5-9 år og 10-12 år. Treningene er åpne for alle medlemmer mellom 5-12 år.

Trener er  Dennis Kjølsø

For mer info, se link Barn & Golf trening