Info juniorgruppen

Trondheim golfklubb har som mål å gi tilbud til alle som spiller golf uansett om du har sportslige ambisjoner eller ønsker å bruke golfen som en hobby og en sosial møteplass.. Vi har fokus på mestring, inkludering, trivsel, respekt og  utvikling.

Trondheim Golfklubbs juniorer er en stor og aktiv gruppe som trener ukentlig gjennom hele året. I sesong så er treningene på golfklubbens eget treningsanlegg oppe på Sommerseter. På vinteren har vi treninger inne i lokalene til Trondheim Golfsenter på Lade. Treningene tilpasses den enkeltes nivå, og mestring, inkludering, trivsel, respekt og utvikling vil alltid være trenerens fokus.

Treninger
For å se på oppdatert treningstider, se denne linken Treningstider

Juniorene har en egen Facebook side som heter TGK junior. Alle juniorer og foreldre kan sende en venneforespørsel til denne siden. Her vil det bli lagt ut aktuell informasjon fortløpende.

Tom Vollan         Sportssjef       Send Mail

For info om kontingenter, Trykk Her