Trening junior

Trondheim Golfklubb har som mål å gi klubbens medlemmer et tilfredsstillende treningstilbud  året rundt til alle som spiller golf uansett om medlemmet har sportslige ambisjoner, eller ønsker å bruke golfen som hobby, og en sosial møteplass.
Klubbens juniorer er en stor og aktiv gruppe i alderen 13-19 år. Vi har fokus på mestring, inkludering, trivsel, respekt og  utvikling.

Vinter trening 2017/2018

Mandag 18 desember starter vi opp med vintertreningene innendørs i lokalene til Trondheim Golfsenter på Lade. Det vil bli treninger mandager og onsdager. Treningene vil holde frem til utesesongen starter i slutten av april. På vintertreningene må vi ta en liten egenandel pga. leie av lokaler.

Mandager            17:00-19:00                13-19 år
Onsdager             17:00-19:00                15-19 år

Instruktør er klubbens sportssjef Tom Vollan

Egenandel 1 000,- pr. deltaker pr.treningsgruppe

I tillegg må deltaker selge 1 lodd bok i løpet av 2018 pr. treningsgruppe man deltar på i vinter(maks 2 loddbøker) til inntekt for klubbens Barn & Golf , junior og elite satsning.

For påmelding, send e-post til post@golfklubben.no innen 20.12.2017
Husk å skrive om du ønsker å være med på mandager eller begge dagene.