a-ha dag

a-ha Konsert

Onsdag 15 august skal Norges desidert største band gjennom tidene gjeste Sverresborg Arena. Konserten ble utsolgt på minutter.
Trondheim Golfklubb i samarbeid med Dora 3 gir deg nå muligheten til å bli med på en minnerik a-ha dag med vorspiel og konsertbillett.

Vorspiel
Trondheim Golfklubb vil holde vorspiel i teltet på terrassen på Sommerseter fra klokken 15:30. Her vil du få servert en god trøndersk grill buffé som inkluderer 3 drikkebonger som kan brukes i baren som er åpen under hele vorspielet.

Konserten
Vi vil i god tid før konsertstart gå mest mulig samlet fra Sommerseter til Sverresborg Arena som er en gåtur på ca 15 minutter. Ved dårlig vær så vil organisert transport vurderes.Det er selvfølgelig fullt mulig å ordne seg selv hvis man ikke ønsker å gå denne turen. Alle vil få konsertbilletter med Fast Track inn til Sverresborg Arena. Billettene gir også tilgang til et eget gjesteområde som bla. har egen bar og oppdaterte fasiliteter på toaletter.

Nachspiel
For de som ønsker å få fullt utbytte av a-ha dagen er hjertelig velkommen til den offisielle a-ha festen etter konserten. Dette foregår på Almas/Boxer i Prinsen krysset. Her garanterer vi inngang og ved ankomst før 24:00

Billetter
Vi har kun 100 billetter tilgjengelig, så her gjelder først til mølla.

Pris     1 750.-

Dette er inkludert

• Busstransport fra Solsiden til Sommerseter 15:00
  • Grillmat med tilbehør (så mye du vil)