Trivsel på banen


For at vi som er på jobb skal kunne gi best mulig service, er vi avhengige av at alle spillere booker seg starttid i golfbox, og kommer inn i shopen og bekrefter sin starttid før de slår ut. I og med at det er økende trafikk på banen vil dette bli svært viktig utover høsten.

Gjestespillere SKAL betale greenfee før de går ut, og dette må vi som medlemmer også hjelpe til med å følge opp når vi har med oss venner som skal betale greenfee. Greenfee SKAL betales inne i shopen når den er åpen, og på Vipps, utenom åpningstid. Gyldig kvittering fra shop, eller vipps må kunne fremvises til marshall. Vipps må være betalt før utgang. 

Når vi spiller er det viktig at vi følger med rundt oss. Hvis vi ikke klarer å holde følge med de foran, og det kanskje er noen bak som må vente, er det viktig å slippe gjennom, eller evt. øke tempoet. Samtidig har de etablerte spillerne et særdeles ansvar for at nye medlemmer får en fin opplevelse. 

For å bidra ytterligere er det viktig at alle spillere legger tilbake oppslått torv, reparerer ALLE nedslagsmerker, både vårt eget, og andres, og raker etter oss i  bunkere. 

Når vi er på rangen, rydder vi etter oss på matta, og legger de ballene vi ikke har brukt i kassen, og setter på plass kurven.

Vi har alle et ansvar for å vise god etikette, og sørge for at alle besøkende har en hyggelig opplevelse på Sommersetra. 

Velkommen. 

Trondheim Golfklubb73 53 18 85post@golfklubben.no