Trivsel på banen

Vi er nå straks 800 medlemmer, og det er stor aktivitet på hele anlegget. Vi setter stor pris på at både medlemmer og gjester bidrar til at alle får en fin opplevelse når de er på Sommersetra. 

For at vi som er på jobb skal kunne gi best mulig service, er vi avhengige av at alle spillere booker seg starttid i golfbox, og kommer inn i shopen og bekrefter sin starttid før de slår ut. I og med at det er økende trafikk på banen vil dette bli svært viktig å følge utover sommeren. 

Gjestespillere SKAL betale greenfee før de går ut, og dette må vi som medlemmer også hjelpe til med å følge opp når vi har med oss venner som skal betale greenfee. Greenfee SKAL betales inne i shopen når den er åpen, og på Vipps, utenom åpningstid. Gyldig kvittering fra shop, eller vipps må kunne fremvises til marshall. Vipps må være betalt før utgang. 

Når vi spiller er det viktig at vi følger med rundt oss. Hvis vi ikke klarer å holde følge med de foran, og det kanskje er noen bak som må vente, er det viktig å slippe gjennom, eller evt. øke tempoet. Samtidig har de etablerte spillerne et særdeles ansvar for at nye medlemmer får en fin opplevelse. 

For å bidra ytterligere er det viktig at alle spillere legger tilbake oppslått torv, reparerer ALLE nedslagsmerker, både vårt eget, og andres, og raker etter oss i  bunkere. 

Når vi er på rangen, rydder vi etter oss på matta, og legger de ballene vi ikke har brukt i kassen, og setter på plass kurven. 

Snusposer og sigarettstumper putter vi enten i egen lomme eller i bagen. De skal IKKE slenges rundt om på banen. Vi synes sikkert ikke det hadde vært særlig hyggelig om banemannskapet vårt hadde begynt å legge fra seg løv og annet avfall fra banen på trappa vår hjemme heller. 

Vi har alle et ansvar for å vise god etikette, og sørge for at alle besøkende har en hyggelig opplevelse på Sommersetra. 

Velkommen. 

Trondheim Golfklubb73 53 18 85post@golfklubben.no