Stenger for sesongen 2016

Alternate Text

Vi stenger banen mandag 10 oktober. Det vil si at siste spilledag blir søndag 9 oktober. Bakgrunnen for stenging er nattefrost, og korte dager med mulighet for spill. De siste dagene har ikke banen  åpnet før rundt 12:00 pga. frost.Banemannskapet har også en del vinter forberedelser som skal gjøres  for å sikre en god innvintring av banen. Det skal legges en del ny drenering ute på banen i tillegg til at eksisterende drenering skal gjennomgås. Banemannskapet vil også rengjøre de fleste diker og bekker med gravemaskin ,samt at hullpiping av alle fairways skal også utføres før vinteren kommer. Klubbhuset vil stort sett være betjent av daglig leder frem til 21 oktober. Fra 14 november vil TGK kontoret på golfsenteret være betjent. 

Vi oppfordrer våre medlemmer som ønsker å spille golf om å benytte seg av TGK sine samarbeidsavtale med Stjørdal Golfklubb som gir 30% avslag på greenfee, og Stiklestad golfklubb som gir en 18 hulls runde til 300.-

 

Klubbens ansatte, komiteer og styret vil takke alle medlemmer, gjester og samarbeidspartnere for sesongen 2016, og ønsker alle velkommen tilbake i 2017.

Trondheim Golfklubb73 53 18 85post@golfklubben.no