Barn & Golf gruppen

Trondheim Golfklubb har som mål å gi klubbens medlemmer et tilfredsstillende treningstilbud  året rundt til alle som spiller golf uansett om medlemmet har sportslige ambisjoner, eller ønsker å bruke golfen som hobby, og en sosial møteplass. Vi har fokus på lek, inkludering, trivsel, respekt og  utvikling.

Trondheim Golfklubbs Barn & Golf er en gruppe i sterk vekst, og som møtes til trening 1 gang pr. uke nesten hele året.. I sesong så er treningene på golfklubbens eget treningsanlegg oppe på Sommerseter. På vinteren har vi treninger inne i lokalene til Trondheim Golfsenter på Lade. Treningene er tilpasset alder, og lek, inkludering, trivsel, respekt og utvikling vil alltid være trenerens fokus under disse treningene. Barn & Golf er delt inn i 2 aldersgrupper.

Gruppe 1      6- 9 år
Gruppe 2   10-12 år

Når vi definerer alder så er det den alderen man har ved utgangen av året 2018 som er gjeldene.

Treninger
For å se på oppdatert treningstider, se denne linken Treningstider

Barn & Golf har en egen Facebook side som heter TGK Barn & Golf . Alle Barn & Golf medlemmer og foreldre kan sende en venneforespørsel til denne siden. Her vil det bli lagt ut aktuell informasjon fortløpende.

Ansvarlig for klubbens Barn & Golf aktiviteter er sportsjef Tom Vollan.
Trener er Dennis Kjølsø som er utdannet trener 1 gjennom Norges Golfforbund. Trenergruppen består også av eldre juniorer som har god erfaring fra Barn & Golf treninger.

Tom Vollan       Sportssjef     Send Mail

Denis Kjølsø      Trener            Send Mail