Veien til golf

Kom i gang.
Har du lyst til å spille golf på en bane, må du gjennomføre et VTG-kurs. Etter kurset kan du melde deg inn i klubben, og spille så mye du vil i sesongen 2020. Medlemskap er inkludert i kursprisen. For mer info og påmelding : VTG kurs 2020

Veien til golf (VTG) er introduksjonen til golfsporten i Norge. Du har kanskje hørt om "grønt kort kurs osv"  og Veien til golfkurs er en moderne utgave av dette.Kurset skal skape et positivt førsteinntrykk og bidra til å gjøre golfidretten attraktiv for nye spillere. Opplæringen Veien til Golf skal sikre at nybegynneren uten fare for seg selv eller andre får størst mulig utbytte og glede av sin idrett. Nye spillere skal ha et minimum av kunnskap og ferdighet. Sikkerhet, hensyn, banepleie og effektivt spill skal prioriteres i opplæringen. VTG-kurset er å anse som en introduksjon til golfsporten.

Golf er et sosialt spill som nytes av nesten 100 000 nordmenn og mange millioner mennesker rundt om i hele verden. Golfens grunnleggende idé er enkel. En ball slås med en kølle fra et bestemt sted til et bestemt hull i bakken på færrest mulig slag.
Det å sammen med likesinnede gå rundt og slå på denne lille ballen i nydelige omgivelser,
beskrives av de aller fleste innbitte golfere som noe veldig avkoblende og hvor du i løpet av
en golfrunde glemmer mange av livets små og store bekymringer. Det eneste du er opptatt
av er det neste gode slaget. Det å få et perfekt treff på ballen er en skikkelig god følelse!

Trondheim Golfklubb73 53 18 85post@golfklubben.no